logo-sttard-geleen
Gratis bespaarhulpje van Sittard-Geleen

De prijzen voor energie zijn al lange tijd hoog. We helpen je graag om grip te krijgen op deze kosten. Daarom biedt de Gemeente Sittard-Geleen samen met ZoWonen, Woonpunt, Wonen Limburg en Zaamwonen de SlimWonen App aan.

In de SlimWonen App zie je hoeveel stroom en gas je thuis verbruikt en wat dit kost: per uur, dag, week, maand en jaar. En met handige tips en producten wordt besparen makkelijker.

Stap 1: Download de SlimWonen App

Download de SlimWonen App door één van onderstaande QR-codes te scannen. Dit is jouw eerste stap naar minder energieverbruik.

Download de SlimWonen App via de knoppen hieronder.

download_AppleStore
App Store (iPhone)
download_GooglePlayStore
Play Store (Android)

Lukt dit niet? Zoek dan op ‘SlimWonen App’ in de App Store (voor iPhones) of in de Google Play Store (voor telefoons met Android).

Heb je hulp nodig of wil je meer weten? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

De SlimWonen App is voor gebruikers helemaal gratis!

De App wordt door Sittard-Geleen aangeboden.

Al bijna 20.000 gebruikers gingen je voor.

De App wordt gewaardeerd met een 7 gemiddeld.

Meer van Sittard-Geleen

Nog in te vullen: Deze ruimte is in te vullen door Sittard-Geleen en de corporaties. Hier kunnen relevante links naar bijvoorbeeld een energieloket, regelingen en andere actualiteit onder de aandacht worden gebracht.

Er kan ook een afbeelding worden toegevoegd: bij voorkeur een liggend sfeerbeeld.