Wij willen dé digitale versneller van de verduurzaming zijn, specifiek gericht op het mobiliseren van bewoners. Bewoners en digitaal zijn de missing link in verduurzaming. En dat is nu echt ons ding.

Vanuit onze startup positie (2019) groeit SlimWonen App snel en hebben we steeds meer opdrachtgevers. Nu zijn dat met name gemeenten en woningcorporaties. Morgen komen daar werkgevers en bedrijven bij. Met hen willen we alles halen uit de mogelijkheden die de App, onze Communicatie en DataDashboards bieden.

Kan jij van deze ingrediënten een gerecht maken? Reageer dan op deze functie. Met onze opdrachtgevers maken we waar wat  is afgesproken, daar krijg jij een voldaan gevoel van. Maar, we laten ook zien wat (nog) beter kan, omdat we weer nieuwe onderdelen beschikbaar hebben of nieuwe (data) inzichten meer richting geven. Die vernieuwing geeft jou energie. In de samenwerking met de opdrachtgever blijkt dat we ook in gesprek kunnen met andere partijen. Deze account sales past ook bij jou.

En natuurlijk past het ook bij jou dat we in – naar eigen zeggen – het lelijkste kantoor in Den Haag zitten (aan de buitenkant!). Maar dan wel op een heel mooi stekkie in de binnenstad, met vetste/tofste binnenkant en het grootste en mooiste dakterras, inclusief werkplekken.

En ons team van 10 past bij dit alles en is dus energiek, gedreven, hands on en eigenwijs. Herken jij jezelf hierin? Maak jij onze accounts (opdrachtgevers) hele-maal tevreden, verras je hen met meer en levert dat account bovendien nieuwe betrokkenen en opdrachten op? Reageer dan nu!

Wij denken overigens dat het best bij ons past:

  • Beperkte tot 5 jaar werkervaring;
  • Een startup mentaliteit;
  • Woonachtig in Den Haag of omgeving;
  • HBO of WO opgeleid.

Heb je nog vragen? Bel dan Michiel Lamers / +31 6 21 84 75 33.
Stuur jouw cv en motivatie voor 11 november 2021 naar iksolliciteer@slimwonenapp.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.