Wij zoeken jou! We hebben een fantastisch groeiend en vernieuwend bedrijf. We verduurzamen mensen; onder andere bewoners en medewerkers. Maar dan anders; als ‘startup’ (2019) via een digitale route: een app, de SlimWonen App. Met behulp van sterke, aansprekende Communicatie en versterkt door unieke data-analyse vanuit onze DataDashboards.

We zijn continue in beweging. Omdat we steeds meer klanten hebben. Omdat we niet alleen de App, maar ook de Communicatie en andere Specials (door)ontwikkelen en omdat we ons richten op steeds meer klantsegmenten.

Maar, we hebben ‘makers’ nodig, die het verschil maken. Om dit in ons team, met elkaar voor elkaar te krijgen. En dus houden we ervan als je energie en drive hebt, een teamspeler bent en houdt van aanpakken. Plus een sterk gevoel bij mensen hebt, dat je een stuk durf hebt en pragmatisch bent. Kortom, alles wat jij nu al bent en deed in de horeca, maar daar voegen wij dan nog(al) wat aan toe.

Interesse om te werken bij SlimWonen App? Mail ons jouw cv en geef kort aan waar jij goed in bent en wat jij wilt ontwikkelen. Dan nodigen we je waarschijnlijk uit voor koffie op ons best-wel-heel-mooie dakterras in Den Haag.

Wij denken overigens dat het best bij ons past:

  • Beperkte tot 5 jaar werkervaring;
  • Een startup mentaliteit;
  • Woonachtig in Den Haag of omgeving;
  • HBO of WO opgeleid.

Heb je nog vragen? Bel dan Michiel Lamers / +31 6 21 84 75 33.
Stuur jouw cv en motivatie voor 11 november 2021 naar iksolliciteer@slimwonenapp.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.