Aanbieders

We werken met verschillende organisaties die jou advies of een offerte kunnen geven. Hieronder vind je meer informatie over deze organisaties. Let op! Niet elke organisatie is overal beschikbaar, in de app zie je alleen de organisaties die in jouw regio werken.

Winstuitjewoning

Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werkt Winst uit je woning samen met gemeenten, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen ze samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat Winst uit je woning voor hen het uitzoekwerk doet: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen.

In alle uithoeken van Nederland helpen Winst uit je woning met het installeren van zonnepanelen, hybride warmtepompen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Woningen worden er altijd comfortabeler en zuiniger van.