Veelgestelde vragen

Kinderen uit groep 6, 7 en 8 mogen meedoen aan Energieheld. Per huishouden kan maximaal 1 kind een kadobon ter waarde van € 10,- verdienen. Heb je een broer of zus die ook in groep 6, 7 of 8 zit en graag mee wil doen? Dat kan natuurlijk, de kadobon moeten jullie dan delen. Maar misschien kan jouw broer of zus wel aan de buurvrouw of een familielid dat in jouw gemeente woont vragen om mee te doen. Via hun adres en SlimWonen App account kan je broer of zus dan zelf € 10,- verdienen. 

Je broer of zus mag natuurlijk gewoon meedoen, maar je kan per adres maar 1 keer een kadobon winnen. We koppelen hoeveel jij bespaart namelijk aan de SlimWonen App die bij jou thuis wordt gebruikt. Hoewel jij en je broer of zus samen misschien wel veel meer kunnen besparen dan alleen, kunnen we in de data van de App niet terugzien wie wat heeft bespaard.   

Het Energieheld programma duurt 6 weken. Laat Rikkie zien dat je actief mee doet, stuur hem regelmatig een antwoord op de opdracht. Heb je aan het eind van Energieheld genoeg bespaard? Dan verdien je een bol.com kadobon ter waarde van € 10,-. Of je genoeg hebt bespaard halen we uit de slimme meter data, gekoppeld aan je account bij SlimWonen App. Deze slimme meter data analyseren wij. 

Heb je genoeg bespaard? Dan ontvang je de kadobon na afloop van het Energieheld programma via het e-mailadres van je ouder(s)/verzorger(s). Dat is het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het aanmelden.    

We sturen je tijdens Energieheld 6 weken lang berichten via Whatsapp. Daarin staan opdrachten die je kunt doen om thuis energie te besparen. In de SlimWonen App zie je of je deze week minder energie hebt verbruikt dan vorige week. Lukt dit elke week? Dan weet je zeker dat je op de goede weg bent!  

Ja, je kan alleen meedoen met Energieheld als je een SlimWonen App account hebt. Als het goed is, is er bij jou thuis een brief op de mat gevallen van jouw gemeente. Daarin staat alles uitgelegd over de SlimWonen App. Er staat ook een activatiecode in, speciaal voor jouw huis. Daarmee kun je de App gebruiken. Benieuwd hoe dit moet? Check even opdracht 1 van de warming-up: daar staat alles uitgelegd!   

Stuur ons een mailtje via energieheld@slimwonenapp.nl met daarin jouw vraag. Je kan ook het Whatsapp nummer (06-17545367) gebruiken om ons een vraag te sturen. In de beschrijving van het Whatsapp nummer staat wanneer Rikkie jouw vragen beantwoord. De rest van de tijd is hij druk bezig met besparen thuis!

Hebben veel Energiehelden dezelfde vraag? Dan zetten we de vraag en het antwoord op deze pagina. 

Oh, balen, net te laat! Helaas kun je na dan niet meer aanmelden voor het Energieheld programma. Niet getreurd, misschien komt het nog wel een keertje terug. En je kunt altijd deze website in de gaten houden om thuis aan de slag te gaan met energie besparen. Je kunt zonder officiële aanmelding helaas geen kadobon winnen.    

Nee, het Energieheld programma is voor jou helemaal gratis! Energieheld wordt betaald door jouw gemeente.  

Ja, natuurlijk! Iedereen mag jou helpen met het besparen van energie. Maar, misschien kan jij juist andere mensen gaan helpen met energie besparen! Deel je tips, zodat het ook voor andere mensen leuk wordt om met energie besparen aan de slag te gaan. Jij bent toch de SlimmeRik bij jou thuis? 

Wij gaan heel zorgvuldig om met al jouw gegevens, in lijn met de AVG-wetgeving. Je kunt ons Privacy Statement en Algemene Voorwaarden hier lezen. Foto’s en informatie die wij van Energiehelden (of hun ouders(s)/verzorger(s)) ontvangen gebruiken we alleen om te meten of er bespaard is. Zonder aanvullende toestemming van ouder(s)/verzorger(s) voor het gebruik van foto’s en informatie gebruiken wij de foto’s en informatie niet voor andere doeleinden. De foto’s en informatie verwijderen wij binnen 1 maand na afronden van het Energieheld programma. Bij vragen, neem contact op met energieheld@slimwonenapp.nl