Nieuw, met veel ervaring

De SlimWonen App is onderdeel van de Twinstone Groep. Daarmee hebben we sinds 2006 een schat aan ervaring en expertise opgebouwd op het gebied van verduurzamen. We willen de energietransitie versnellen door bewoners beter te betrekken, daarom komen we dagelijks bij mensen thuis of hebben contact.

We weten wat verduurzaming doet met bewoners

Sinds 2010 verzorgt Twinstone alle bewonerszaken rondom het verduurzamen van woningen door met name woningcorporaties. Dat betekent heel veel contact met bewoners, heel veel begrip wat verduurzaming voor hen betekent én de beste resultaten in de markt.

Bij de SlimWonen App zijn we elke dag bezig met bewonerscommunicatie. Door bijvoorbeeld één-op-één contact, uiteenlopende communicatiemiddelen en evenementen. Hierin worden we bijgestaan door een team van gedragsexperts. We kunnen de resultaten van onze inzet meten en aanscherpen aan de hand van groeiend data & respons inzicht.
Deze expertise hebben we verwerkt in onze toolbox: Een set concrete middelen en elementen waarmee we zorgen voor een optimale conversie.

De digitale versneller van verduurzaming

We verrassen steeds met nieuwe oplossingen & activiteiten. Met de SlimWonen App maken we gebruik van nieuwe digitale kansen, om nog meer mensen te bereiken. Inmiddels is de App een snelgroeiend succes die aan meer dan 100.000 huishoudens wordt aangeboden. De App bestaat uit 3 delen: de App zelf, aansprekende Communicatie en Datadashboards die tot denken zetten. Daarbij is en wordt natuurlijk ook de Twinstone bewonersexpertise benut.

Slimmer, makkelijker, leuker