DOE MEE EN MAAK HET VERSCHIL

De App maakt energie eindelijk concreet & makkelijk. De App daagt uit en helpt om écht in actie te komen. Met functies als Wedstrijdje? en Groepje? laat de App bovendien zien dat het ook leuker kan. Bespaar tot € 300 per jaar.
De App biedt nieuwe kansen voor gebruikers én opdrachtgevers. 

GEMEENTE & BEWONERS

Voor de bewoner bespaart de App energie & woonlasten. En maakt het energie begrijpelijk & hanteerbaar. Bovendien draagt de App bij aan ‘ander’ contact met de gemeente en met de buurtbewoners.

Voor de gemeente betekent de App met name een bijdrage op: Draagvlak, Duurzaamheid / CO2 score, Bewoners relatie en Dataininzicht.

WONINGCORPORATIE & HUURDERS

Voor de huurder bespaart de App energie & woonlasten. En maakt het energie begrijpelijk & hanteerbaar. Bovendien draagt de App bij aan ‘andere’ betrokkenheid bij de woningcorporatie en de buurt.

Voor de woningcorporaties betekent de App met name een bijdrage op: Huurderstevredenheid, Huurdersrelatie, Duurzaamheid / CO2 score en Dataininzicht.

BEDRIJVEN & KLANTEN

Voor de klanten is de App een verrassend extra product dat wordt aangeboden en past bij de bedrijfsactiviteiten & identiteit van het bedrijf. De App geeft de klant aanvullende services en voordelen. Bovendien draagt de App bij aan ‘ander & langer’ contact met het bedrijf.

Voor het bedrijf betekent de App met name een bijdrage op: Klanttevredenheid, Klantloyalty, Dataininzicht, Positioneringen Duurzaamheid.

WERKGEVERS & WERKNEMERS

Voor de werknemers is de App een verrassend extra product dat wordt aangeboden. Iets waar ze verrassend veel aan hebben, maar wat bovendien bijdraagt aan de verbondenheid met en trots op het bedrijf. Het versterkt het groepsgevoel en de betrokkenheid van het bedrijf bij verduurzaming.
Niet praten, maar doen. Walk the talk.