Scherm­afbeelding 2023-08-10 om 15.37.59
Cadeautje van Actium

Door de hoge energieprijzen is het belangrijker dan ooit om te besparen op je gas- en stroomverbruik. Actium helpt je hier graag bij en biedt je daarom gratis de SlimWonen App aan.

De SlimWonen App geeft heldere inzichten en praktische bespaartips

In de SlimWonen App zie je per uur, dag, week, maand en jaar wat jouw stroom- en gasverbruik is. De App rekent ook uit wat jouw verbruik kost. Dat is handig, want inzicht in je energieverbruik zet aan tot besparen. Om je daarbij te helpen vindt je in de App handige tips, bespaarproducten en nog veel meer.

Om de App te koppelen aan jouw slimme meter heb je een persoonlijke Activatiecode nodig. Vul je gegevens in en ontvang hem binnenkort op jouw deurmat.

De SlimWonen App is een cadeautje, want we vinden het belangrijk dat gebruikers nooit betalen voor de App. Daarom wordt hij betaald door Actium.
Heb je hulp nodig of wil je meer weten? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op.
Om deze pagina te kunnen gebruiken moet je jouw cookies aanzetten.
Heb je hulp nodig of wil je meer weten? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op.
Om deze pagina te kunnen gebruiken moet je jouw cookies aanzetten.

De SlimWonen App is voor gebruikers helemaal gratis!

De App wordt door Actium aangeboden.

Al ruim 25.000 gebruikers gingen je voor.

De App wordt gewaardeerd met een 7 gemiddeld.

Heb je je Activatiecode binnen? Download dan nu je gratis SlimWonen App!

Download de SlimWonen App door één van onderstaande QR-codes te scannen.

Download de SlimWonen App via de buttons hieronder.

download_AppleStore
App Store (iPhone)
download_GooglePlayStore
Play Store (Android)

Lukt dit niet? Zoek dan op ‘SlimWonen App’ in de App Store (voor iPhones) of in de Google Play Store (voor telefoons met Android).

Heb je hulp nodig of wil je meer weten? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op.
Inzicht_Small
SlimWonenApp-inzicht

Krijg inzicht in je energiekosten

Hier zie je jouw kosten en verbruik voor gas en/of stroom, per dag, uur, week, maand en jaar. Zo krijg je inzicht in het verbruik van jouw apparaten en acties. Hoe laat stond de verwarming aan, of hoeveel kost een wasje? Zie je ook verbruik op tijdstippen dat je niets actief gebruikte? Dat is sluipverbruik. Heb je zonnepanelen, dan zie je ook hoeveel je teruglevert.
Verbruik_Small
SlimWonenApp-vergelijk

Vergelijk jouw verbruik met dat van een ander

Je verbruik wordt vergeleken met huishoudens in eenzelfde woningtype. Jouw jaarverbruik vertalen we naar een jaaroverzicht: De rekening die we verwachten dat je dit jaar gaat krijgen.
Besparen_Small
Bekijk hoeveel je per jaar kunt besparen

Bekijk hoeveel je per jaar kunt besparen

‘Besparen’ begint met jouw bespaardoel en -score, om je vervolgens in 4 categorieën te helpen om je score te verhogen. Jouw bespaardoel is voor jou bepaald op basis van jouw energieverbruik en gegevens. We laten je niet alleen zien wat je KAN doen, maar helpen je ook bij het uitvoeren.
Tips
SlimWonenApp-tips

Voer tips & klusjes uit om geld te besparen

Bij tips & klusjes zie je precies hoeveel je nu al kunt besparen. Vaak zijn dit simpele acties die je makkelijk thuis kunt doen: Stekkers uit het stopcontact, de verwarming ontluchten, je vriezer ontdooien… Je ziet direct wat het je oplevert, maak er een sport van!
Voorschot_Small
SlimWonenApp-voorschot

Speel je voorschot en zie wat je per maand scoort

Versla je eigen voorschot door steeds iets minder te verbruiken dan jouw voorschot op jouw energiecontract. In de wintermaanden verbruik je meer dan in de zomer. We passen je voorschot daarop aan, dat geeft een realistisch beeld.
Weekoverzicht_Small
SlimWonenApp-inzicht

Verbeter je week-score

In het ‘Weekoverzicht’ zie je of jij afgelopen week meer of minder energie hebt gebruikt dan de week daarvoor. Zo krijg je makkelijk meer inzicht in je verbruik, handig toch?
Meer van Actium

Op de pagina Energie geeft Actium tips en meer informatie om energie te besparen.