logo_meppel-tijdelijk
Gratis bespaarhulpje van Meppel

Door de hoge energieprijzen is het belangrijker dan ooit om te besparen op je gas- en stroomverbruik. De Gemeente Meppel, Actium en Woonconcept helpen je hier graag bij, daarom bieden zij gratis de SlimWonen App aan.

De SlimWonen App geeft heldere inzichten en praktische bespaartips.

In de SlimWonen App zie je per uur, dag, week, maand en jaar wat jouw stroom- en gasverbruik is. De App rekent ook uit wat je verbruik kost. Dat is handig, want inzicht in je energieverbruik zet aan tot besparen. Om je daarbij te helpen vind je in de App handige tips, bespaarproducten en nog veel meer.

 

Stap 1: Download de SlimWonen App

Download de SlimWonen App door één van onderstaande QR-codes te scannen. Dit is jouw eerste stap naar minder energieverbruik.

Download de SlimWonen App via de knoppen hieronder.

download_AppleStore
App Store (iPhone)
download_GooglePlayStore
Play Store (Android)

Lukt dit niet? Zoek dan op ‘SlimWonen App’ in de App Store (voor iPhones) of in de Google Play Store (voor telefoons met Android).

Heb je hulp nodig of wil je meer weten? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

De SlimWonen App is voor gebruikers helemaal gratis!

De App wordt door Meppel aangeboden.

Al ruim 26.000 gebruikers gingen je voor.

De App wordt gewaardeerd met een 7 gemiddeld.

Meer van Meppel

Energiecoaches Meppel
Wil je aan de slag met energiebesparing in jouw woning, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is een energiecoach iets voor jou! Een energiecoach komt bij je thuis en geeft tips en informatie over alle onderdelen waar energie bespaard kan worden. Denk hierbij aan de energierekening, welke isolerende maatregelen een optie kunnen zijn, het energieverbruik van apparaten, installaties en verlichting en jouw eigen energiegebruik. Maak een afspraak via: info@energiecoachmeppel.nl

Drents Energieloket
Het Drents Energieloket wil huiseigenaren van Drenthe van goed onafhankelijk advies voorzien om energie te gaan besparen of om duurzame energie te gaan opwekken in hun woning.

Duurzaamheidslening
U kunt bij de gemeente Meppel een lening aanvragen om uw woning energiezuiniger te maken. U leent dan geld met een aantrekkelijke rentekorting en u bespaart op uw energierekening.

Zonnekaart: zonnepanelen op uw dak
De zonnekaart laat u met één druk op de knop zien welke daken geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen of zonneboilers. De kaart toont de dakvlakken die voldoende zoninstraling hebben en geeft een goede inschatting van het aantal zonnepanelen dat hierop geplaatst kan worden. Met behulp van een eenvoudige rekenmodule kunt u snel uitrekenen wat de investering zal opleveren.

Uw woning aardgasvrij maken
U wilt nu aan de slag om uw woning aardgasvrij te maken? Of in ieder geval stappen nemen om uw gasverbruik te verminderen? U hoeft niet te wachten op het uitvoeringsplan per wijk. Ga dan aan de slag met de geen-spijt-maatregelen

Kijk op www.meppel.nl voor meer informatie.