Scherm­afbeelding 2023-02-17 om 14.33.43
Gratis bespaarhulpje van Noordenveld

Door de hoge energieprijzen is het belangrijker dan ooit om te besparen op je gas- en stroomverbruik. Woonborg, Actium en de gemeente Noordenveld helpen je hier graag bij, daarom bieden zij gratis de SlimWonen App aan.

De SlimWonen App geeft heldere inzichten en praktische bespaartips

In de SlimWonen App zie je per uur, dag, week, maand en jaar wat jouw stroom- en gasverbruik is. De App laat ook zien of je onder het energieplafond blijft en rekent uit wat je verbruik kost. Dat is handig, want inzicht in je energieverbruik zet aan tot besparen. Om je daarbij te helpen vind je in de App handige tips, bespaarproducten en nog veel meer.

Stap 1: Download de SlimWonen App

Download de SlimWonen App door één van onderstaande QR-codes te scannen. Dit is jouw eerste stap naar minder energieverbruik.

Download de SlimWonen App via de knoppen hieronder.

download_AppleStore
App Store (iPhone)
download_GooglePlayStore
Play Store (Android)

Lukt dit niet? Zoek dan op ‘SlimWonen App’ in de App Store (voor iPhones) of in de Google Play Store (voor telefoons met Android).

Heb je hulp nodig of wil je meer weten? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

De SlimWonen App is voor gebruikers helemaal gratis!

De App wordt door Noordenveld aangeboden.

Al bijna 20.000 gebruikers gingen je voor.

De App wordt gewaardeerd met een 7 gemiddeld.

Meer van Noordenveld

Duurzaam Noordenveld: Wij werken aan een duurzame gemeente Noordenveld. Dit willen samen met jou we doen. Op www.duurzaamnoordenveld.nu lees je meer over de kleine én grote stappen die jij vandaag al kunt zetten. Hoe je als inwoner, als buurt of vereniging en als bedrijf kunt meedoen. Want de tijd om stappen te zetten voor een duurzame toekomst is nu!

Energietoeslag 2023: De Rijksoverheid heeft toegezegd dat er in 2023 weer een tegemoetkoming komt. Klik hier voor meer informatie over de Energietoeslag 2023.

Tijdelijk Noodfonds Energie: Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opgericht door een aantal energieleveranciers en maatschappelijke organisaties. Het Noodfonds geeft u een vergoeding als uw inkomen maximaal 200% van het sociaal minimum is en u een hoge energierekening heeft. Dat betekent dat uw bruto-inkomen per maand lager is dan € 2.980,- als u alleenstaand bent. Of lager dan € 3.794,- is als u samenwoont. De check en aanvraag doet u via de website van het Tijdelijk Noodfonds Energie.