Wij hebben een fantastisch groeiend, vernieuwend bedrijf. We verduurzamen mensen; onder andere bewoners en medewerkers. Maar dan anders; als ‘startup’ (2019) via een digitale route.. een app, de SlimWonen App. Verduurzamen doen we met behulp van onze creatieve, sterke, aansprekende Communicatie en versterkt door unieke data-analyse vanuit onze DataDashboards, Inzicht en Respons.

Met de groei van de klanten en het concept is er steeds meer ruimte voor & behoefte aan verdieping. Verdieping in het uitvoeren, begeleiden en waarmaken. Maar ook ruimte om in ons team verder de koers te bepalen, op verschillende vlakken. Past die uitdaging bij jou?

We zoeken de slimste, beste, leukste, hands on starters. Die ook nog eens in een team kunnen werken en met onze opdrachtgevers, partners en netwerk kunnen omgaan. Die nu, of binnenkort met wat hulp, echt het verschil kunnen maken. Met een technische achtergrond, of misschien wel iets heel anders. Die met energie en durf beginnen, groeien in verantwoordelijkheden en doorgroeien in andere gebieden binnen SlimWonen App. En die in de komende 2 a 3 jaar meer meemaken dan waar dan ook.

In ons team van 10 verschuiven vanwege onze groei en ontwikkelingen de functies regelmatig. Heb je interesse om bij SlimWonen App te werken? Geef dan in een mail aan waar jij goed in bent en wat jij wilt ontwikkelen. Dan nodigen we je waarschijnlijk wel uit voor koffie op ons best-wel-heel-mooie dakterras in Den Haag.

Wij denken overigens dat het best bij ons past:

  • Beperkte tot 5 jaar werkervaring;
  • Een startup mentaliteit;
  • Woonachtig in Den Haag of omgeving;
  • HBO of WO opgeleid.

Heb je nog vragen? Bel dan Michiel Lamers / +31 6 21 84 75 33.
Stuur jouw cv en motivatie voor 11 november 2021 naar iksolliciteer@slimwonenapp.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.