Warming-up

We gaan 11 maart beginnen.

Kan je niet wachten? Doe dan vast een warming-up. 

opdracht 1

Installeer samen met papa of mama de SlimWonen App

Om met EnergieHeld mee te doen hebben jullie thuis de SlimWonen App nodig. Met die App kunnen jullie zien hoeveel stroom en gas jullie thuis gebruiken, en hoeveel euro’s dit kost. De SlimWonen App is helemaal gratis.

Help je ouders en doe het samen

Vorige week hebben jullie een brief van de gemeente gekregen. In die brief staat uitgelegd hoe je de SlimWonen App installeert. Er staat ook een activatiecode in, speciaal voor jouw huis. Daarmee kunnen jullie de App gaan gebruiken. Samen met je ouder(s) kan je de App installeren.

Heb je de brief niet gekregen, of ben je de brief kwijt? Stuur ons even een mailtje (energieheld@slimwonenapp.nl) en dan sturen we je een nieuwe code! 

Download de SlimWonen App door één van onderstaande QR-codes te scannen. Dit is jouw eerste stap naar minder energieverbruik.

Download de SlimWonen App via de knoppen hieronder.

download_AppleStore
App Store (iPhone)
download_GooglePlayStore
Play Store (Android)

Lukt dit niet? Zoek dan op ‘SlimWonen App’ in de App Store (voor iPhones) of in de Google Play Store (voor telefoons met Android).

Hebben jullie hulp nodig of willen jullie meer weten? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen over de SlimWonen App. Staat jullie vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

alle opdrachten in dit thema